Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,31 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
66,109 $

Halálra taposták egymást az illegális koronavírus-bulit tartó fiatalok

Nemcsak Európában és az Egyesült Államokban vált népszerűvé az engedély nélküli rendezvények megtartása, hanem a pandémia epicentrumának számító Dél-Amerikában is.

Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Nemcsak Európában és az Egyesült Államokban vált népszerűvé az engedély nélküli rendezvények megtartása, hanem a pandémia epicentrumának számító Dél-Amerikában is.

Legalább 15 bulizót tartóztattak le Peru fővárosában a helyi hatóságok, amiért egy halálos kimenetelű tülekedésbe torkolló partin vettek részt. Kiderült róluk továbbá az is, hogy valószínűleg a rendezvényen elkaphatták a koronavírust, mivel pozitív tesztet produkáltak – számolt be róla a dél-amerikai ország egészségügyi minisztériuma. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Az Agencia Andina hírügynökség szerint Peru belügyminisztere, Jorge Montoya arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy a rendőrség őrizetbe vette annak a limai klubnak a tulajdonosát, ahol vasárnap 13 ember vesztette életét a kialakult lökdösődésekben.

A Perui Nemzeti Rendőrség tábornoka, Orlando Velasco Mujica hozzátette, az áldozatokon kívül három bulizó súlyosan megsérült, miután a partizók a hatósági rajtaütés miatt megpróbáltak elmenekülni a helyszínről, ezért véres incidenssé fajult az esemény.

A rendőrséget szombat éjjel vezényelték ki a Los Olivos kerületben található Thomas Restobarhoz, ugyanis a környékbeli lakosok bejelentése alapján illegális bulit szerveztek, amelyen több mint 120-an gyűltek össze.

Peruban a kötelezővé tették a maszkviselést és a közösségi távolságtartással kapcsolatos szabályozások betartását, a tömeges összejöveteleket pedig egész országban megtiltották este 10 óra után annak érdekében, hogy megakadályozzák a COVID-19 járvány további terjedését.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/soha-nem-tombolt-meg-ennyire-a-tomeg-egy-technobulin-mikozben-ugyanezt-teszi-a-koronavirus-jarvany-is/