Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

Dwayne Johnson Mikulás-sapkában robbantotta be a bicepszét

Egy újabb kemény bicepszedzésen van túl Dwayne Johnson, aki láthatóan nincs rossz formában, az ünnepek közeledtével sem.

Fotó: Dwayne Johnson amerikai színész a Halálos iramban: Hobbs és Shaw (Fast and Furious presents Hobbs and Shaw) című filmje bemutatóján Los Angelesben 2019. július 13-án. Az akciófilmet augusztus 2-án kezdik vetíteni az amerikai mozik. MTI/EPA/Nina Prommer
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dwayne Johnson imádja az életét, az életet, és azt, amikor meglephet valakit. Számára a jótékonykodás természetes dolog, és akkora vagyon áll mögötte, hogy bőven futja rá neki ezekre a programokra.

A színész soha nem volt gazdag a karrierje előtt, nem egy milliárdos csemeteként nőtt fel. Mindenért meg kellett küzdenie, és a súlyos sérülései sem fogták őt vissza abban, hogy történelmet írjon. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Részben hasonló utat járt be, mint Arnold Schwarzenegger, aki a valaha volt egyik legnagyobb legenda. Sok szempontból hasonlít a pályafutásuk, és végül mindketten a sportban, valamint a színészetben teljesedtek ki.

Dwayne azonban sokkal fiatalabb, mint Arnold, más világban nőtt fel. Ez a segítségére lehetett, viszont más szempontból, főként a sérülései miatt, igencsak nehezebb dolga volt, de elérte, amiket tervezett.

A közel 400 milliós Instagram oldala is csak azt bizonyítja, rengetegen kíváncsiak rá. A világ minden táján vannak rajongói, imádják a karakterét, az edzéseit, amik egyúttal nagyon motiválóak is tudnak lenni.