Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
64,039 $

Dwayne Johnon hátedzésemék puszta látványától izomlázad lesz (videó)

Dwayne Johnson nem tartja meg az edzéssel kapcsolatos titkait, sokkal inkább megosztja azokat a követőivel.

Fotó: Instagram / Dwayne Johnsson
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dwayne Johnson elért arra a szintre, hogy izmosabb az 50-es éveiben, mint 20, 30, vagy 40 évesen volt. Ez pedig igen komoly teljesítmény, hiszen részben mindig is az izmaiból élt, és továbbra is igyekszik formában tartani magát.

Láthatóan jól halad előre, rendkívül látványosak az az izomréteg, amivel rendelkezik. Nincs is miért aggódnia, egészségesen éli az életét, és mindene megvan, amire csak szüksége lehet, kezdve a biztonságos családi háttérrel. Soron kívül Illegális gyógyszerszállítmányt kapcsoltak le Békésben

Lassan 1 milliárd dollárra duzzad a vagyona, aminek köszönhetően a következő generációknak sem anyagi gondja a családjában. Emellett sokat adakozik, és igyekszik a lehető legtöbbet segíteni.

Példamutatóan éli az életét, sokan szeretik, és kétség nem fér hozzá, hogy a világ egyik legnagyobb sztárja. Ha pedig edzésekről van szó, szívesen oszt tanácsokat, videók formájában is, amit már számtalan alkalommal megtett.

Johnson egy igazi örökmozgó, imád fejlődni, és a hátedzéseket is legalább annyira komolyan veszi, mint a lábazást. Egy újabb gyakorlatsor, amit érdemes beépíteni az edzésünkbe, garantált a fejlődés.

Zidane is nemet mondhat a Bayern Münchennek, a Manchester United edzője lehet

Zinedine Zidane-ról is lemaradhat a Bayern München, miután a hírek szerint a francia legenda szívesebben ülne le a Manchester United kispadjára, ahol Erik Ten Hagot válthatja.