Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,52 Ft
Euró
381,49 Ft
Font
445,11 Ft
Bitcoin
43,561 $

Hiába 51 éves Dwayne Johnson, most néz ki a legjobban

Dwayne Johnson rengeteg dicséretet kap a megjelenése kapcsán, és hiába 51 éves, most néz ki a legjobban, legalábbis megannyi hasonló hozzászólás olvasható róla a közösségi médiában.

Fotó: Instagram/Dwayne Johnson
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Dwayne Johnson egy igazi világsztár, de a hatalmas sikerek és a lassan 1 milliárd dolláros vagyon ellenére is két lábbal tudott a földön maradni. Ezt sokan mások negyed annyi siker után sem tudják elmondani magukról.

Óriási dolgok ezek, és Dwayne sosem áll le az edzésekkel, noha már számos súlyos sérülést szenvedett az évtizedek alatt. Felsorolni is nehéz lenne a sérüléseit, viszont a kifogások keresése helyett folytatja az edzéseket. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Imád fejlődni, és láthatóan valamit nagyon jól csinál. Napi szinten edz, és nem 30 perceket. Saját edzőterme van, hiszen ez a legkényelmesebb és leghatékonyabb formája a fejlődésnek, kizárva a nyilvánosságot.

El tudjuk képzelni, hányan állítanák meg edzés közben egy közös fotóra, szóval megértjük őt. Hatalmas izmokat növesztett, monumentális izmokról beszélünk, amik ráadásul nagyon jól állnak neki.

Dwayne most egy különleges melledzési technikát mutatott be, amit mi is ki fogunk próbálni. Nem könnyű, viszont a fejlődés érdekében mindig újítanunk kell, hogy az izmok ne szokjanak túlságosan hozzá a terheléshez.