Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

David Beckham családját még a Mikulás is meglátogatta karácsonykor

David Beckham családja szerencsés, mert még csak ki sem kellett mozdulniuk a hatalmas birtokukról ahhoz, hogy találkozzanak a Mikulással.

További Hírek

A magyar miniszterelnök egyre több mindent oszt meg azokról az időkről, amikor még csak bontogatta a szárnyait a politikában.

Rengeteg mikulást várnak vasárnap a budapesti helyszínre a Mikulásfutás alkalmából.

Idén is Magyarországra látogat a lappföldi Mikulás, aminek nagyon sok gyermek örülhet.

Miután egy kislány azzal a kéréssel fordult a Rhode Island-i rendőrséghez, hogy vizsgálják meg az általa beküldött, részben elfogyasztott süteményt és pár megrágcsált répa DNS-mintáit, hogy kiderüljön, létezik-e a Mikulás, most megérkeztek a vizsgálati eredmények.

Tündéri történetről számolt be a Rhode Island-i rendőrség: egy kislány megkereste a rendőrséget egy sütivel, s azt kérte, hogy végezzenek el egy DNS-vizsgálatot, hogy kiderüljön, valóban a Mikulás harapott-e bele.

Az állatkerti Mikulással a kisszikla barlangtermében találkozhatnak a gyerekek, bár időnként a kert sétaútjain is feltűnik majd, lovaskocsival járva körbe.

A jövő héten is változékony időre számíthatunk, Mikulás napján azonban sajnos esni fog az eső, ám napközben kellemes, 9 fokos hőmérsékletre készülhetünk.

Ahogyan az Auchan fogalmazott, ez a hét sem maradhat kedvezmények nélkül, és a lista alapján bőven van miből válogatni.

Sok gyermek már most lázban ég december 6. miatt, a Vasúttörténeti Park pedig gondolt rájuk, így december 4-én Mikulás napi programokkal várják a gyermekes családokat.

Bár kétévesen még élvezik a kicsik a karácsonyt övező misztikumot, a nagyobbak számára szorongást jelent a mese logikátlansága.