Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Egy nagyon erős Ferencváros állhatott össze az NB1-ben a folytatásra

Nagyon úgy fest, hogy Sztankovics keze munkája beérni látszik, és a téli szünet inkább tett jót a Ferencvárossal, mint rosszat.

Fotó: Kristoffer Zachariassen, Varga Barnabás, Marquinhos és Mohammad Abu Fani (b-j), a Ferencváros játékosainak gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott Ferencvárosi TC- MTK Budapest mérkőzésen a budapesti Gorupama Arénában 2024. február 6-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem minden esetben jön jól egy hosszabb szünet a bajnokságban, amihez a Ferencvárosnak is alkalmazkodnia kellett. Ez egyúttal arra is lehetőséget adott, hogy egyes játékosok felépüljenek, vagy épp bizonyítsanak az edzőnek. Varga Barnabásnak nem volt mit bizonyítania, hiszen kiváló játékos, sok góllal a háta mögött, és legutóbb is kivette a részét a győzelemből.

Az MTK-nak négyet gurított, ami több mint lenyűgöző teljesítmény. Sztankovics csak elismeréssel tudott beszélni a támadóról, aki enyhe túlzással egymaga döntötte el a 3 pont sorsát kedd este. Ami pedig a csapatot illeti, minden eddiginél felkészültebb a folytatásra, és ez az MTK elleni meccsen erősen visszaköszönt. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Sztankovics igyekezett a lehető legjobban felkészíteni a Ferencvárost a téli szünetben a folytatásra. „Minden mérkőzés más és más, minden egyes ellenfél különböző minőséget képvisel. Azért dolgoztunk sokat a szünetben is, hogy felkészüljünk minden egyes lehetőségre, és akár meccs közben is tudjunk hasonló meglepetésekkel előállni.”

„Szerettük volna beszorítani a tizenhatosa elé az ellenfelet, a kezdőcsapatunkat is ennek szellemében állítottuk össze. Amikor ekkora a kerete egy edzőnek, az jelenthet problémát a játékosok kiválasztásánál, de egyben édes teher is. Szeretnék köszönetet mondani a stábnak és a játékosoknak, úgy gondolom, jó úton járunk.” – idézte az edzőt a fradi.hu.

Stjepan Loncarról is tett említést, aki szintén jó teljesítményt nyújt. „Az élet igen furcsa tud lenni, ritka az, hogy az ember kap egy második esélyt. Nem tudom az okát az elődök döntésének, de én ismerem Loncart korábbról is, ő egy különleges középpályás, aki ballábas, és képes sokat futni. Minden ember számára szükség van egy olyan edzőre, aki hisz benne.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.