Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Curtis a volt párjáról: azóta vagyunk jóban, hogy nem vagyunk együtt

A rapper négy éve vált el gyermeke édesanyjától, ám meglepő módon a kapcsolatuk jobb, mint amikor házasok voltak.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/RTL
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Mint ismert, Curtis nemrégiben Hajdú Péter műsorában vendégeskedett, amelynek során több téma is szóba került. Egyebek mellett az, miért nem ment el a gyermekvédelmi tüntetésre. Ennek kapcsán elmondta, szerinte az egy politikai tüntetés volt, és nem a gyerekek javát szolgálta, ezért döntött úgy, hogy otthon marad.

De arról is beszéltek a műsorvezetővel, hogy a zenész testvérét gyilkossággal vádolják. Itt megjegyezte, mai napig kap olyan üzeneteket, amelyekben az áll, hogy „gyilkos a bátyád”, sokszor a dalai alatt is ez fogadja, ami a karrierjére és az édesanyja egészségi állapotára is rányomja a bélyegét. Mint fogalmazott, szerinte a testvérének nem kegyelmet, hanem igazságot kellene kapnia. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Később arra is kitértek, hogy Curtis nemrégiben Orbán Viktor miniszterelnökkel találkozott, amelyet óriási megtiszteltetésnek érzett. Elmondása szerint „egy tök jó hangulatú beszélgetésben” volt része. De később azt is elárulta, miért mondott nemet a Dancing with the Starsra, hiszen a TV2 nagyon szerette volna, ha a műsor egyik versenyzője lesz.

Míg egy ponton a volt feleségével való viszonyáról is szót ejtettek. A zenész 2020-ban vált el egykori párjától, ami békésen zajlott, s mint kiderült, a kapcsolatuk egyre jobb. Elmondása szerint ehhez az kellett, hogy külön éljenek, és barátként tekintsenek egymásra. Majd hozzátette: nagyon büszke arra, ahogy a közös fiukat nevelik, és arra is, hogy bármikor találkozhat vele.

„Doncsival rendszeresen találkozunk, amikor nincs fellépésem, vagy nem dolgozom. Nincs behatárolva az, hogy mikor láthatom őt, közös felügyeleti jog van, nagyon sokat vagyunk együtt, hála Isten” – mondta el Curtis. „Az édesanyjával jóban vagyunk. Azóta, hogy nem vagyunk együtt. Tök jól neveljük a Doncsit. Mindent megbeszélünk. Működik” – fogalmazott a műsorban, amelyből a Ripost szemlézett.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.