Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Curtis elárulta, hogyan találkozhatott Orbán Viktorral

Egészen váratlanul érte a dolog Curtist, mert jelezte neki valaki, hogy Orbán Viktor miniszterelnök meg szeretné őt ismerni.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Orbán Viktor nagy rajongója a futballnak, és sokat tett azért, hogy a fiatalok messze minőségibb környezetben sportolhassanak. Mindez kifizetődő, láthatjuk, hogy a válogatott milyen eredményes, aminek hatására rengeteg új fiatal dönt úgy, hogy szintén sportolni fog, így ez a fajta befektetés sokszorosan megtérül.

Nem beszélve arról, hogy egészségesebb lehet az új generáció, és nagy sikereket érhet el a sportban. A miniszterelnök futballista szeretett volna lenni, viszont végül politikai pályára tért, amiben olyannyira sikeres, hogy hosszú évek óta kormányfőként dolgozhat, és a következő választásokon is jó esélyei lehetnek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Nem titok, Curtis kormánypárti, és maximálisan támogatja a kormány döntéseit. Ugyanakkor eddig személyesen nem találkozhatott Orbán Viktorral, majd az egyik válogatott mérkőzésen jelezték a rappernek, hogy a miniszterelnök meg szeretné őt ismerni. Ezzel nagy vágya teljesült Curtisnek, mert régóta szeretett volna pár szót váltani az ország vezetőjével.

Hajdú Péter műsorában többek között erről is szó esett sok egyéb más mellett. Természetesen hatalmas megtiszteltetésnek kezelte mindezt Curtis, aki hálás a lehetőségért, és az Európa-bajnoksgá ideje alatt valószínűleg lesz még alkalma találkozni Orbán Viktorral.

„A válogatott meccsre meghívtak, a félidőben kimentem, és jött egy úr, hogy ‘művész úr, a miniszterelnök szeretné megismerni.’ Hatalmas megtiszteltetés.” – mesélte büszkén Curtis Hajdú Péter műsorában, és természetesen igent mondott a találkozóra, melynek ideje alatt többek között a futballról is váltottak pár szót.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.