Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Futballista szeretett volna lenni Orbán Viktor

Orbán Viktor magyar miniszterelnök gyerekként arról álmodozott, hogy egy nap futballista válhat belőle.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke felszólal a Kereszténydemokrata Internacionálé (IDC-CDI) pártszövetség vezetőségi ülésén Marrákesben 2024. április 12-én. A szervezetnek Orbán Viktor az egyik alelnöke. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyarország miniszterelnöke azonban így is rendkívüli karriert futott be, aki igazi rekorder az országban, mert ennyi időn át senki sem kormányozhatott, mint őt. A legutóbbi választást is nagy fölénnyel nyerte meg, és a következő ciklus előtt is komoly esélyei lehetnek arra, hogy övé legyen a győzelem.

Addig még nagyon sok munka vár rá, és miután a világunk kiszámíthatatlan, Orbán Viktor számára sokszor a hétvégék sem szabadok. Gyakorlatilag minden percben munkában van, ugyanakkor a lazább tartalmak készítéséről sem feledkezik meg. Ennek sokan örülnek, mert betekintést kaphatnak a kulisszák mögé. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

A miniszterelnök szereti az ehhez hasonló tartalmakat, legutóbb azt is megtudhattuk, milyen mobiltelefont használ. Azok, akik azt gondolják, hogy a legmodernebb készülékkel éli az életét Orbán Viktor, azok tévednek, mert távolról sem.

A kormányfő egy régi eszközre esküszik, az vált be nála, aminek ráadásul az akkumulátorideje is kimagasló. Időről időre más kérdésekre is válaszokat kaphatunk az ország vezetője kapcsán, most például azt tudhattuk meg, minek készült gyerekként.

Nem okozott nagy meglepetést azzal, hogy elárulta, futballista szeretett volna lenni. A kormánytagok közül mások is erről álmodoztak, de nem mindenki, többeket az égi dolgok érdekeltek, mint például a gömbvillámok és a csillagok. Emellett az erdészet is szóba került, míg Szijjártó Péter külügyminisztert ma is lenyűgözik a vonatok, hiszen egykor mozdonyvezetőnek készült.

@viktor_a_tiktokon És te mi akartál lenni? #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #SzijjártóPéter #SzentkirályiAlexandra #KubatovGábor #NémethSzilárd #DeutschTamás ♬ Clock It – Chris Alan Lee

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.