Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Orbán Viktor megmutatta a mobiltelefonját (videó)

A magyar miniszterelnök egy korábbi generációs mobiltelefont használ, ami időtálló, és sok esetben még strapabíróbb is, mint a mai modern szerkezetek.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Milorad Dodik, a boszniai Szerb Köztársaság elnöke négyszemközti megbeszélésükön Banja Lukában 2024. április 5-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor népszerűsége a TikTokon is töretlen, jó döntés volt a részéről regisztrálni a platformra. Egy ideje már jelen van a videómegosztón, amit elképesztően sokan használnak, szerte a világon, és Magyarországra is eljutott ez a fajta őrület.

A magyar miniszterelnök ugyan egy teljesen más generációban nőtt fel, amikor az emberek még valódi kommunikációt folytattak egymással, nagyon is otthonosan mozog a modern technikában. Miután szereti a humort, és gyakran viccelődik, abszolúte adott volt számára, hogy legyen egy saját csatornája.

Lassan 155 ezer követőt számol, amivel Európa egyik legnépszerűbb politikusa a TikTokon. Nem mellesleg közel 3 millióan like-olták már a tartalmait, de továbbra sem követ senkit. Követőkből azonban akad bőven, akik mindig várják az új tartalmakat, melyekből nincs hiány, most épp a mobiltelefon került középpontba.

Néhány kormánytag megmutatta, milyen fotó szerepel a telefonjuk háttérképernyőjén. Szijjártó Péter csak amiatt nem mutatta meg, mert a kedvese látható bikiniben, ami nyilván nem tartozik a nyilvánosságra, és ez teljesen érthető, ahogyan az is, hogy Szentkirályi Alexandra hasonlóan döntött, mivel a kislánya van a képernyőn.

Orbán Viktor húzta a legnagyobbat, hiszen egy régi generációs mobilt használ, annak nincs háttérképe. A régi technikában hisz a miniszterelnök, és ezúttal is frappánsan reagált, amikor megkérdezték, milyen háttérképe van.

@viktor_a_tiktokon Telefontéma #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #SzentkirályiAlexandra #KubatovGábor #DeutschTamás #SzijjártóPéter ♬ Happy Summer – Vin Music

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.