Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Orbán Viktor legújabb videója ezúttal is nagyot megy a TikTokon

Mint kiderült, nekünk ő „csak Viktor”.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök az utóbbi időben hatalmasat megy a közösségi médiában, azon belül is a TikTokra gyártott rövid videóit szereti leginkább a közönség. Ezúttal pedig azt mutatja meg a nézőknek, hogy miniszterelnöktől a nagypapán és a főnökön keresztül hogyan jutunk el odáig, hogy nekünk ő „csak Viktor” – írja az Index.

De a felsorolásból az „Európa megmentője” és a „liberálisok rémálma” megnevezés sem maradt ki, utóbbihoz pedig ellenzéki politikusokat vágtak be fekete-fehérben – jegyzi meg a lap. Illetve az is egyértelmű, hogy a „főnök” megnevezést Donald Trump volt amerikai elnök mondja ki, aki barátjaként tekint a magyar miniszterelnökre, s gyakran illeti dicsérő szavakkal. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

@viktor_a_tiktokon Nektek csak Viktor 😎 #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #Fidesz #nickname #mynameis ♬ LIke me – Official Sound Studio

Korábban azt is megírtuk, hogy nagyon sokan kíváncsiak Orbán Vikor egyik TikTok-videójára, amelyben egy kihívást teljesítenek. Rövid idő alatt igencsak nagy nézettséget és számos lájkot ért el a videó, amelyben a kormánytagokkal együtt az úgynevezett „Zara-modell” kihívást teljesítik, és megmutatják, hogy néz ki a kormányzati modell.

Ez alatt az értendő, hogy élükön a kormányfővel a kormánytagok egytől egyig az alkalomhoz illő, mondhatni az utolsó divat szerinti öltözékben érkeznek a Karmelitába, a kormányülésre. „Slamposan nem lehet” – írta Orbán Viktor a közösségi platformon megosztott videóhoz, ahol az ott szereplő minden politikusról kapunk egy kimerevített, fekete-fehér képet.

Ezáltal olyan, mintha valóban a kihívást teljesítenék, és modellként pózolnának. De azt is érdemes megjegyezni, hogy a kormányfő azon videójával is tarolt az interneten, amelyben a mesterséges intelligencia segítségével megmutatják, Orbán Viktor és Szijjártó Péter külügyminiszter hogyan festenének nindzsa szerepben.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.