Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,27 Ft
Euró
391,86 Ft
Font
466,64 Ft
Bitcoin
57,832 $

Óriásit megy a TikTok-on Orbán Viktor új videója, amelyben egy kihívást teljesítenek

A miniszterelnök leszögezte: „slamposan nem lehet”.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Orbán Viktor egyik legújabb TikTok-videójára ezúttal is sokan kíváncsiak, amit az is bizonyít, hogy rövid idő alatt igencsak nagy nézettséget (162 ezer) és számos lájkot (mintegy 5 ezer) ért el. A videóban a kormánytagokkal együtt az úgynevezett „Zara-modell” kihívást teljesítik, és megmutatják, hogy néz ki a kormányzati modell – szúrta ki a Blikk.

Ez alatt az értendő, hogy élükön a kormányfővel a kormánytagok egytől egyig az alkalomhoz illő, mondhatni az utolsó divat szerinti öltözékben érkeznek a Karmelitába, a kormányülésre. „Slamposan nem lehet” – írta Orbán Viktor a közösségi platformon megosztott videóhoz, ahol az ott szereplő minden politikusról kapunk egy kimerevített, fekete-fehér képet. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

@viktor_a_tiktokon Slamposan nem lehet! 😎 #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #zaramodelchallenge ♬ eredeti hang – Viktor a TikTokon

Ezáltal olyan, mintha valóban a kihívást teljesítenék, és modellként pózolnának. Érdemes megjegyezni, hogy nem ez a kormányfő első videója, ami tarol az interneten. A miniszterelnök az elmúlt év végén megmutatta egy mesterséges intelligencia által szerkesztett videóban, hogy ő és Szijjártó Péter külügyminiszter hogyan festenének nindzsa szerepben.

Ez azután történt, hogy a miniszterelnök tavaly novemberben a Fidesz tisztújító kongresszusán Budapesten azt mondta, a mi kormányunk nindzsa kormány, „mi úgy tervezzük, hogy a bevetés után nem mi, hanem az ellenség marad a földön, mi pedig épen és egészségesen visszatérünk a bázisra”. Egyúttal hangsúlyozta, a kormánynak bátornak és akcióképesnek kell lennie.

Míg egy másik TikTok-videó által arra is fény derült, hogyan nézett volna ki Orbán Viktor a 30-as években. A miniszterelnököt mindig is a jóképű politikusok közé sorolták, és most is jó pár esztendőt letagadhatna a korából, de a 30-as évekbeli stílus is nagyon jó állt volna neki, mintha csak akkori hollywoodi sztár köszönt volna vissza a fotókon.

Szokjunk hozzá a meleghez, mert ennél csak rosszabb lesz - közölte a Klímapolitikai Intézet

Az MCC Klímapolitikai Intézet elemzése szerint a globális felmelegedés következtében a mostani hőhullámok a jövőben akár enyhének is minősülhetnek.