Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,44 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
457,59 Ft
Bitcoin
68,559 $

Curtis a gyilkossággal vádolt bátyjáról: nem kegyelmet kéne, hogy kapjon, hanem igazságot

Elárulta, mai napig kap olyan üzeneteket, amikben az áll, hogy „gyilkos a bátyád”.

...svg content...Fotó: YouTube/Frizbi TV
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

Curtis, azaz Széki Attila A Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban vendégeskedett, a teljes beszélgetés péntek este kerül majd fel a Frizbi TV YouTube-csatornájára. Az előzetesből viszont kiderült, hogy több témáról is szó esik, egyebek mellett arról, hogy a rappert a TV2 is megkereste ajánlattal.

Egyúttal az is felmerül, hogy a zenész testvérét, Lajost gyilkossággal vádolják. „Most lesz 3 éve, hogy bent vannak. Az alapján, hogy egy börtönviselt elítélt ember azt állítja, azt mondja a testvéremről, hogy megöltek valakit. Mindenre rányomja a bélyegét: édesanyám egészségügyi állapotára, az én karrieremre is” – mondta. Soron kívül Deutsch Tamás Magyar Péterről: „Ilyet normális ember nem tesz”

Hozzátette, mai napig kap olyan üzeneteket, amelyekben az áll, hogy „gyilkos a bátyád”, sokszor a dalai alatt is ez fogadja. De Hajdú Péter azt is tudni szerette volna, Curtis miért nem ment el a gyermekvédelmi tüntetésre. Erre ő úgy felelt, szerinte az egy politikai tüntetés volt, és nem a gyerekek javát szolgálta, ezért döntött úgy, hogy otthon marad.

Mindemellett az Orbán Viktorral való találkozásról is beszélt, mint mondta, a válogatott-meccsén a miniszterelnök jelezte, hogy szeretné megismerni őt. „Ez egy hatalmas megtiszteltetés és nyilván bementem, és egy tök jó hangulatú beszélgetés volt” – vallotta be a rapper, hozzátéve, hogy korábban sosem volt alkalma találkozni Orbán Viktorral.

Hajdú Péter kérdésére válaszolva megjegyezte, persze emiatt is kapott hideget-meleget. Majd később azzal folytatta: „Ezzel jönnek, hogy majd kegyelmet kap a bátyám. Bárcsak kegyelmet kapna, bárcsak ezért mentem volna be”. Végül pedig Curtis kiemelte: „Nem kegyelmet kéne, hogy kapjon, hanem igazságot”.

Magyar Péter szólt a DK-s tüntetőknek a Tisza Párt rendezvényén

Máris összefeszült a Tisza Párt és a DK, találkozott a két tábor a Várkert Bazárnál, de szerencsére nem volt szükség a rendőrség beavatkozására.