Clouds
21 Budapest
Dollár
344,72 Ft
Euró
370,93 Ft
Font
431,78 Ft
Bitcoin
26,896 $

Csütörtökig módosított menetrend szerint közlekednek egyes vonatok

Fotó: Vonat érkezik a székesfehérvári vasútállomásra a május 1-jétől használható vármegye- és az országbérlet bevezetéséről, értékesítésének elindulásáról tartott sajtótájékoztató napján, 2023. április 28-án. MTI/Vasvári Tamás
Belföld
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az ezzel kapcsolatos részletekről, illetve további módosításokról és a menetrendről a mavcsoport.hu oldalon tájékozódhatnak az utasok.

A Mávinform közleménye alapján vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon módosított menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok, bizonyos szakaszokon pedig vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon például pályakarbantartást végeznek a szakemberek, vagyis csütörtökig módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok – derül ki a Napi.hu beszámolójából.

A Mecsek InterCity és a Helikon InterRégió vonatok, illetve a Fenyves gyorsvonatok helyett Dombóvár és Pécs, a személyvonatok helyett Dombóvár és Szentlőrinc között pótlóbuszok közlekednek. De a Dombóvár-Komló vonalon is pótlóbusz közlekedik valamennyi vonat helyett.

Pénteken 22:40-től hétfő 0:50-ig a Budapest-Esztergom vonalon szintén pályakarbantartást végeznek, ezért az S72-es és Z72-es vonatok helyett Pilisvörösvár és Esztergom között pótlóbuszok közlekednek.

Ez a GYSEV Szombathely-Hegyeshalom vonalára is érvényes, így itt is változik a menetrend csütörtökig. A részletekről, illetve további módosításokról és a menetrendről pedig a mavcsoport.hu oldalon tájékozódhatnak az utasok.