Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Vinicius Junioros álomgólt kapott a Chelsea (videó)

A Crystal Palace játékosa gyakorlatilag lemásolta a Real Madrid világsztárjának bombagólját a Chelsea ellen.

Fotó: EPA/DANIEL HAMBURY
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid nagyon simán győzte le a Gironát, hiába volt közöttük minimális a különbség a tabellán a spanyol forduló előtt. Többek között V. Junior is betalált, aki igazi klasszis gólt szerzett, esélye sem volt a hálóőrnek. Nagy gól volt, amit további három követett, és még egy kihagyott büntető is belefért.

Ódákat zengtek a gólról a sajtóban, majd nem sokkal később egy sokkal kevésbé ismert játékos gyakorlatilag lemásolta a találatot, és mindezt a Chelsea ellen az angol bajnokságban. Lerma nevéhez fűződik az elmúlt hetek egyik legnagyobb gólja, aki ezzel a 30. percben megszerezte a vezetést a Crytal Palace-nak.

Az öröm nem tartott sokáig, mert a második félidő legelején Gallagher egyenlített Gusto passzából, így minden kezdődhetett elölről. A gyors gól után nagy csend következett, majd a hosszabbításban két találat is született, mindkettőt a hazaiak kapták, amivel Pochettino csapata elhozta a 3 pontot.

Kissé necces volt a helyzet, közel álltak ahhoz, hogy újabb fontos pontokat veszítsenek, de még így is csak 34 pontot számolnak a 10. helyen. Eddig összesen 10 vereséget szenvedtek el a 4 döntetlen mellett, és mindössze 10x nyertek, ami nem túl sok. Pár nap múlva a Manchester City vendégei lesznek, amiből egy nagyon csúnya vereség is lehet. A Palace álomgólját erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.