Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,516 $

Videón Vinícius Júnior álomgólja és álompassza a Real Madrid meccséről

A Real Madrid a legkisebb esélyt sem adta meg a Gironának ahhoz, hogy egyáltalán pontot szerezzenek a Bernabeuban.

Fotó: EPA/Kiko Huesca
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyfelől óriási csalódás volt a Real Madrid-Girona mérkőzés, hiszen az első két helyezett játszott egymás ellen, akik eddig fej-fej mellett haladtak a LaLigában. Mindkét csapat neve mellett egy vereség állt a találkozó előtt, ami 4-0-val ért véget, úgy, hogy a Madridnak még egy elhibázott büntető is belefért a végén.

Alapesetben ez egy olyan eredmény lett volna, ami abszolúte a papírformát tükrözi, ugyanakkor eddig nem ehhez szokhattunk hozzá a Gironától. Könnyen lehet, hogy a Real Madrid ezzel a kiütéssel eldöntötte a bajnoki cím sorsát, és noha Bellingham is parádézott, van okuk aggódniuk miatta a következő napokban. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Az angol szupersztár ugyanis lesérült, bokasérülés miatt volt kénytelen idő előtt elhagyni a pályát. Ennek még lehet negatív hatása Ancelotti csapatára, akik büszkék lehetnek a győzelmükre, különösen Vinícius Júnior. A brazil válogatott világsztár hatalmas gólt lőtt, majd adott egy legalább akkora gólpasszt Bellinghamnek.

Júnior ismét bizonyította a benne rejlő tehetséget, és ha Mbappé megérkezik a nyáron, több mint félelmetessé válhat a Real Madrid támadójátéka. Hosszú évekre oldhatják meg ezt a kérdést, különösen, ha később Haaland is csatlakozik, aki egyes pletykák szerint nagyon nyitott arra, hogy Madridban folytassa tovább a pályafutását.

A Madrid jelenleg 61 ponttal vezeti a bajnokságot, addig a Girona a két veresége és az öt döntetlenje miatt 56 pontos. A különbség nem behozhatatlan, ám innentől fogva a királyi gárda aligha engedi ki az irányítást a kezéből, míg a Barcelona hamarosan 3 pontra közelítheti meg a Gironát, akiknek inkább maguk mögé kell figyelniük.

Harry Kane klasszis góljával nyerte meg a Lipcse elleni rangadót a Bayern München

Harry Kane a hosszabbításban döntötte el a 3 pont sorsát a Lipcse ellen Münchenben, ami apró sebtapasz lehet az elmúlt időszakra.