Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Újabb nehéz meccs várhat a Chelsea-re, élőben adja a tv

A Chelsea és az Everton csap össze egymással hétfő este, mindkét csapat számára létfontosságú lenne a 3 pont begyűjtése az angol bajnokságban.

...svg content...Fotó: EPA/NEIL HALL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Egy nagyon furcsa fordulón vagyunk túl az angol bajnokságban, amiből a Manchester City kifejetetten jól jött ki, miután simán verték a Lutont, majd röviddel ezután a Liverpool váratlanul kikapott az Anfield Roadon a nem éppen az élmezőnyben szereplő Palace-tól.

Ezzel nem ért véget a fordulatok sora, mert az Arsenal is elvesztette a meccsét, szintén hazai pályán, az Aston Villa ellen. A City ezzel az élre került, és lehetséges, hogy ettől a ponttól kezdve már nem fog hibázni, míg a Manchester United Kerkezék ellen hullajtott el pontokat, és szinte esélytelenek a Bajnokok Ligája indulásra. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

A Chelsea szintén hasonló helyzetben van, jelenleg csak a 9. helyen állnak 44 ponttal. Hazai pályán is gyengén teljesítenek, így nem lehet azt mondani, hogy a 27 pontos Everton esélytelen lenne, akik a pontlevonások nélkül jobban is állhatnának. A mérkőzést 20 óra 45 perctől adja a Match 4.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Mezőnek csapódott egy repülőgép Angliában

Egyelőre ismeretlenek a körülmények, de azt már tudni, hogy mezőre zuhant egy repülőgép az angliai Lincolnshire-ben.

Kiderült, hogyan spórolnak a pénzzel a fiatalok

Egy elemzésből kiderült, a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni, addig tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak.