Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Videón Casemiro kemény belépője és piros lapja vasárnapról

Fotó: EPA/Adam Vaughan
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Casemiro ugyan keményen lépett be, egyáltalán nem lábra ment, miközben erősen megosztja az embereket a játékvezető döntése.

Az elmúlt hétvégén sem maradtak el a meglepetések, kezdve a Liverpool váratlan vereségével egy kiesőjelölt ellen, akiket korábban 9-0-ra vertek. Klopp sem értette igazán, mi történt, miközben Salah büntetőt hibázott.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Ezzel szemben a Chelsea és a Tottenham hozni tudta a meccsét, de a Manchester City sem maradt le, amihez elegendő volt Haaland büntetője. Ezek után az Arsenalnak és a Manchester Unitednek is mindenképpen nyernie kellett.

A londoniaknak ez magabiztosan sikerült, addig az United az utolsó helyezett ellen döntetlent játszott az Old Traffordon. Számos véleményes bírói ítélet született, miközben Casemiro ismét pirosat kapott.

A visszajátszás egyértelműen megmutatta, hogy először labdát ért a brazil becsúszása, de a játékvezető nem kegyelmezett. Ez pedig igencsak befolyásolta a mérkőzést, bár az United még így is majdnem behúzta a három pontot.

Miután nyert mögöttük a Tottenham, ez most még inkább fájhat, addig a bajnoki cím szinte teljesen elúszott, ami a Manchester City és az Arsenal között fog eldőlni, ez gyakorlatilag már nem is lehet kérdés.