Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Videón a Manchester City hősies győzelme Haalanddal

Fotó: EPA/Vince Mignott
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ezúttal nem parádézott a Manchester City, de mégis behúzták a győzelmet, amivel ráestek a listavezető Arsenalra.

A szombati játéknapon sem unatkozhattunk, és rögtön született egy nagy meglepetés. A Liverpool egy héttel ezelőtt 7-0-ra verte a Manchester Unitedet, most azonban nem bírt a kiesés elől menekülő ellenfelével, akiket ráadásul hónapokkal korábban 9-0-ra legyőztek.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

A Chelsea és a Tottenham viszont már hibázott, megszerezték a három pontot. A Spurs győzelme különösen fájhat Klopp csapatának, mivel elsősorban velük vannak versenyben a Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyért.

A Manchester City sem hibázott, bár a nagyok közül az ő meccsük volt eddig legneccesebb. A Crystal Palace ismét megmutatta, helyük van a Premier League-ben, és egy döntetlent mindenképpen megérdemeltek volna.

A világsztárokból álló City sokáig nem tudott mit kezdeni a Palace játékával, és azt sem lehet mondani, hogy kapuhoz szegezték volna az ellenfelüket. Távolról sem, és végül egy büntető döntött a játék utolsó felében.

Haaland nem hibázott, aki megint 3 pontot jelentett csapatának, és már 28 gólos. Egyre közelebb és közelebb kerül az angliai rekord megdöntéséhez, és mindezt az első szezonjában, miközben már csak két pontra vannak az Arsenaltól, akik ma délután a Fulham ellen lépnek pályára idegenben.