Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Így dobálták a Real Madrid edzőjét a Bajnokok Ligája megnyerését követően (videó)

Nagy volt az öröm a pályán, és természetesen a játékosok elsősorban az edzőjük, Carlo Ancelottit éltették.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ancelotti ismét történelmet írt a Real Madriddal, és őszintén beszélt arról, hogy egyáltalán nem okoz számára nehézséget irányítani a csapatot, mert mindenki szerény. Tökéletes környezetben dolgozhatnak Madridban, minden adott ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból, ami láthatóan sikerül is.

Bellingham sem akarta elhinni, ami vele történik, hiszen még mindig csak 20 esztendős. Modric pedig hatodik alkalommal ért fel a csúcsra, és készen áll a folytatásra, még legalább egy évet maradna a királyi gárdánál. Az a terve, hogy tőlük vonul vissza, mint tette azt Kroos szombat este, nem lesz több klubmeccse a német klasszisnak, már csak az Európa-bajnokságon láthatjuk viszont, és azt követően elköszön a profi futballtól. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

A Dortmund előtt szintén megvoltak a lehetőségek, egészen a 70. percig valós esélyük lehetett arra, hogy nyerjenek. A helyzeteiket azonban nem tudták gólra váltani, melynek végén a Real Madrid került ki győztesen a párharcból. Ancelotti rendkívül boldog volt, hirtelen ő is álomszerűen érezte magát, majd a játékosok a levegőbe emelték a pályán.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.