Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Megható közös fotót tett közzé Demi Moore a születésnapos Bruce Willisről

Jó látni azt, hogy Demi Moore is ott áll a volt férje, Bruce Willis mellett, aki egy ideje nincs jó állapotban, de mindent megtesznek érte.

Fotó: Bruce Willis amerikai színész az Üveg (Glass) című filmjének bemutatójára érkezik Londonban 2019. január 9-én. MTI/EPA/Will Oliver
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden bizonnyal már soha többé nem fog új filmeket forgatni Bruce Willis, pedig még a 70-es éveikben is bőven lehetett volna benne potenciál. Számos kollégájához hasonlóan fiatalos maradt, de a súlyos betegsége miatt egy ideje nem a régi, és mivel továbbra sincs gyógymód a betegségére, maximum lassítani lehet a folyamatot.

Felesége, Emma Heming a nap 24 órájában vele van, ami komoly mentális és lelki fáradtságot is jelent. Minden tiszteletünk az övé, és továbbra sem akarja otthonba adni a világhírű színészt, aki igazi legenda. A sors nem volt vele kegyes, és az évek alatt egyre rosszabbá vált az állapota, és nemrég bejelentették a visszavonulását. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

A legutóbbi filmjei sok kritikát kapott, de akkor még nem tudták, hogy Bruce teljesítménye mire vezethető vissza. Minden idők egyik legnagyobb akciósztárja ma ünnepelte az 69. születésnapját, és reméljük, a 70. születésnapja is boldog lesz, körülötte a családjával, akik annyira szeretik és kitartanak mellette.

Szép látni azt, hogy Demi Moore, aki 1987 és 2000 között volt a felesége Willisnek, szintén ott van mellette, és amikor teheti, meglátogatja őt. Kevés információt adnak ki Bruce pontos állapotáról, de talán jobb is, ez már nagyon privát dolog. Ettől függetlenül összeszorul a szívünk a helyzet miatt, és csak remélni tudjuk, hogy lehet még fordulat.

Moore szintén felköszöntötte a volt férjét, akiről megható fotókat közölt. Még mindig szoros közöttük a kapcsolat, és biztosak vagyunk benne, hogy nagyon jó hatással van Bruce Willisre Demi Moore személye, akivel szép éveket éltek meg. A fotók több mint beszédesek, egyszerre megható és örömteli.