Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,612 $

Ezekkel a gólokkal üzent a Manchester City Szoboszlai csapatának (videó)

Noha a Liverpool vezeti a bajnokságot, továbbra is a Manchester City a legnagyobb esélyes arra, hogy megnyerje a sorozatot.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Manchester City egy ideje nem volt az első helyen, de lehetséges, ez csak idő kérdése. Tavaly is hasonló volt a helyzet, az Arsenal sokáig vezette a bajnokságot, majd a hajrára mindent elrontottak, a City pedig köszönte a lehetőséget, akik többek között a Bajnokok Ligáját is megnyerték, amire azelőtt nem volt példa.

A keret részben átalakult, már Gudogan és Mahrez sem tagja a csapatnak, akik rendkívül fontos láncszemei voltak a középpályának. De Bruyne súlyos sérülése csak rontott a helyzeten, majd Haaland is kidőlt jó pár hétre, aki nemrég térhetett vissza a belgával. Kibekkelték ezt az időszakot, és így is csak 2 pontra vannak a listavezető Liverpooltól. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Klopp nem volt elégedett az Arsenal ellen látottakkal, és ez nemcsak a 3 pont elvesztéséről szólt. Szoboszlai Dominik sérülése pedig aggasztó helyzetet teremthet, egyelőre nem tudni, hogy a magyar sztár mikor térhet vissza, és egyáltalán milyen súlyos a dolog. Sok a kérdőjel ezzel kapcsolatban, addig a szurkolók válaszokat várnak.

A City egy magabiztos győzelemmel üzent a Brentford otthonából. Noha a hazaiak megszerezték a vezetést egy védekezési hibát követően, sokáig nem tartott az örömük. A címvédő domináns maradt, Foden pedig három góllal vette ki a részét a sikerből. Haaland előtt is adódott egy ziccer, amit ugyan nem tudott gólra váltani, így is volt egy gólpassza.

A Manchester City jelenleg meccshátrányban van, ami azt jelenti, ha hozzák az elmaradt meccsüket, a Liverpool elé kerülhetnek. Elnézve a City formáját, a keretet, egyértelműen a bajnokság favoritjai, bár sok minden fog még történni a következő hónapokban, miközben az Arsenal visszatért a játékba.