Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,27 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
455,22 Ft
Bitcoin
51,352 $

Jürgen Klopp szerint a játékvezető befolyásolta az Arsenal elleni meccset

Az edző azt elismerte, hogy ezúttal az Arsenal játszott jobban, a játékvezető döntéseit azonban megkérdőjelezte.

Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a Liverpool és az Arsenal csapott össze egymással vasárnap, ám a Liverpool legnagyobb meglepetésére a mérkőzés 3-1-re végződött az Arsenal javára. Noha Klopp elismerte, hogy ezúttal az Arsenal jobb volt, kiakadt Anthony Taylor játékvezetőre, aki szerinte befolyásolta a mérkőzést.

Klopp a meccs után nyilatkozva a 90min.com szerint kijelentette, nem volt egyszerű a mérkőzés, majd kiemelte, a játékvezető piros lapot adott neki a Manchester City elleni mérkőzésen a Silva és Mo Salah között kialakult feszültségért. Kiemelte, vasárnap is „ugyanez volt a helyzet Diogo Jotával”, noha ő nem kapott piros lapot. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Klopp meglátása szerint a játékvezető nem igazságosan ítélte meg a helyzeteket, ugyanakkor azt is elmondta, ezzel a mérkőzéssel a Liverpool megmutatta „emberi” oldalát is, utalva a teljesítményszint visszaesésére. Az edző részéről nem maradt el a dicséret sem az Arsenal felé, s elismerte, ezúttal jobbak voltak a Liverpoolnál, és ő nagyon szerette volna, ha megnyerik ezt a mérkőzést.