Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,53 Ft
Euró
397,50 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
64,305 $

Elvitték egy beteg kislányhoz a Manchester City bajnoki trófeáját (videó)

Megható és szép gesztust tett a Manchester City azt követően, hogy sorozatban negyedik alkalommal is övék lett a bajnoki cím Angliában.

...svg content...Fotó: EPA/ASH ALLEN
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester City ismét történelmet írt Guardiola vezetésével, miután ez már a negyedik egymást követő bajnoki címük a Premier League-ben. Ez önmagában nem hangzik soknak, más ligákban ezt messze felülmúlták egyes csapatok, viszont a világ legkeményebb bajnokságáról beszélünk, ahol egy győzelem is rengeteget ér.

Az Arsenal tavaly és idén is megállíthatta volna Cityt, nem tették. Ezúttal az utolsó fordulóig bírták, majd a rivális mindent vitt. Arteta már korábban érezte, hol ment el a bajnokság számukra, de bíznak benne, hogy harmadik alkalommal már sikerrel járnak. Egyszer minden sorozat megszakad, kérdés mikor, és ki lép majd a manchesteriek helyére. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

A City számára is kiemelten fontosak a rajongók, generációtól függetlenül. Ezúttal egy beteg kislányt látogattak meg, de arra senki nem számíthatott, hogy az eredeti győzelmi trófeát is magukkal viszik a klub képviselői. Érdemes megnézni a kislány arcát, aki talán soha ezelőtt nem volt olyan boldog, mint most.