Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,76 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
460,29 Ft
Bitcoin
62,554 $

Továbbra is nők ezrei irigykednek Barta Sylvia formájára, igazi topnő

Barta Sylvia nem tud nem jó formában lenni, egyszerűen kifogástalan a formája, és minden apróságra odafigyel.

Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Evelin még mindig a fiatal generációt képviseli, bár mintha tegnap lett volna, amikor a sajtóban beszámoltak arról, hogy 20 éves lett. Ennek már jó pár éve, viszont Győzike nagyobbik lánya mostanában találta meg igazán azt a stílust, amin belül igazán jól érezheti magát, legutóbb is egy nagyon csinos szettben jelentkezett be.

Barta Sylvia pedig az 50-esek életét éli, de messze fiatalosabban, mint azt sokan tennék. Nem kevés évet tagadhatna le a korából, és mindig talál okot arra, hogy tovább fejlődjön, ami az élete részévé vált. A fejlődés kiemelkedően fontos, egy nő életében különösen, hiszen hamarabb öregednek, mint a férfiak. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Úgy is fogalmazhatnánk, hogy másképpen öregednek, de Sylvia szintén jó példa arra, hogy nincs lehetetlen. Ez egy igen természetes életmód számára, és többek között a böjti időszakra is odafigyel. Ami pedig az aktuális formáját illeti, mindenki láthatja, hogy más dimenziót képvisel, abszolúte helye van a tévében.

„Reggeli: avokádó krémes pirítós zöldségekkel, kávé ebéd: sóskafőzelék tükörtojással vagy rántott cukkini jázmin rizzsel vacsora: köményleves Napközben citromos tea, víz ajánlott az éhségérzet elnyomására. Az étkezések során ne lakjál jól, legfeljebb reggelinél!” – írta a posztjában a TV2 egyik legismertebb sztárja.

Sylvia hozzátette, a böjti étrend hozzásegít a test és a lélek megtisztulásához, illetve általa még inkább ráhangolódhatunk az ünnepekre, ami fontos, és nagy hagyománya is van. „A böjti étrend hozzásegít a test és lélek megtisztulásához és az ünnepekre hangolódáshoz! Hidd el érdemes kipróbálni!” – folytatta a posztjában Sylvia.

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.