Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,064 $

Ezrével irigykednek Barta Sylvia fiatalos megjelenésére (fotók)

Talán még saját magát is meglepi Barta Sylvia, hogy mennyire fiatalos a megjelenése, és közben tonnaszámra kapja a bókokat.

...svg content...Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Barta Sylvia azon kevesek egyike, akik az 50-es éveikben is úgy néznek ki, mintha csak a 30-as éveik végén járnának. Minimum 10 évet letagadhatna a korából, de van ez több is, döbbenetesen jól néz ki a TV2 sztárja. Minél jobban néz ki, annál inkább motiválja azokat, akik a koruk miatt kezdenek aggódni.

Az öregedéssel nem akkor kell elkezdeni foglalkozni, amikor már benne vagyunk a korban, hanem hosszú évekkel korábban. Emiatt is fontos az egészséges táplálkozás, a bőrünk védelme és a sportolás. Ha már fiatalon ilyen életmódot élünk, megelőző kezelésekre járunk, és még jó genetikánk is van, akkor miénk a világ. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Sylvia valóban kiváló példa erre, ráadásul a mostani fiataloknak sokkal jobbak a lehetőségeik a technika fejlődésével. Messze több krém és kezelés áll a rendelkezésükre, és az interneten ezernyi hasznos tanácsot kaphatnak, ami például Sylvia fiatalkorában nem volt elérhető. Mivel azonban mindig is odafigyelt magára, ennek igazán most élvezi az előnyeit.

Lenyűgöző formákat hozott össze, már most kiemelkedő bikiniformával rendelkezik, és nagyon sok nő számára jelenthet példát. Nyilván azok sincsenek kevesen, akik irigykednek, és igyekeznek odaszólni. Kínos olvasni ezeket a hozzászólásokat, érezni rajtuk az irigységet, és azt, hogy nem elégedettek az életükkel.

Sylvia nagyon is az, és nem fecsérel időt arra, hogy ezekkel a hozzászólásokkal foglalkozzon. Helyette inkább a családjával van, sportol, dolgozik, és így tovább, egyszóval hasznosan telik az ideje. Nemcsak csinos és vonzó nő, hanem nagyon trendi is, igyekszik követni a divatot, és azt kombinálja a saját stílusával.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.