Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,44 Ft
Euró
394,85 Ft
Font
462,13 Ft
Bitcoin
62,453 $

Lassított felvételen még vonzóbb Barta Sylvia

Barta Sylvia egy nagyon vonzó nő, aki az 50-es éveiben is képes volt magasabbra emelni a lécet saját magának a megjelenésével.

Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Barta Sylvia fiatalosságáról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, és valamit nagyon jól csinál, mert egyre több az irigy komment körülötte. Sokaknak fáj, hogy Sylvia az 50-es éveiben is ennyire jól néz ki, és gyakorlatilag egy csepp felesleg sincs rajta, valóban bámulatosan néz ki, amiért csak dicséret illeti, mert ez igenis nagy eredmény.

Nagy eredmények ezek, amikkel sokan még a 20-as éveikben sem tudnak versenyezni, noha adott a lehetőség. Nagyon is adott, az emberek mégsem tesznek eleget önmagukért, vagy általánosságban véve semmit. Ez szomorú, de mindig van ellenpélda, és Barta Sylvia tökéletesen megfelel ennek a képnek. Soron kívül Változékony időnk lesz szerdán, néhol jégdara és hózápor is lehet

Lenyűgöző vonalakkal rendelkezik, miden plusz megvan benne ahhoz, hogy újabb és újabb motivációt jelentsen az emberek számára. Ha megnézzük a róla készült fotókat, azt is láthatjuk, hogy többek között a bőrére is odafigyel. Ez az egyik kulcs ahhoz, hogy igazán fiatalosak maradjunk, és jól nézzünk ki.

A TV2 sztárja nemcsak jól néz ki, egyenesen kimagaslik a sztárok világából. Stílusa van, és az erős karaktere mindenhol átüt, bármilyen tartalom is készüljön róla, gyakorlatilag nem lehet rajta fogást találni. Mindezt annak ellenére mondhatjuk el róla, hogy többet dolgozik, mint fiatalon, így néha szüksége van egy kis pihenésre.

„Már csak egy nap és naptár szerint is itt az tavasz! Szép napot kívánok mindenkinek!” – üzent a követőinek március előtt Sylvia, aki lassított felvételen még vonzóbb, mint valaha. Ne feledjük, zumbát is oktat, gyakorlatilag minden mozgásformában otthon van, és napi szinten tesz azért, hogy ilyen jól nézzen ki.