Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Barta Slyviának egyre több irigye van, zseniálisan néz ki (fotók)

Megmosolyogtató, ahogyan egyesek Barta Sylviát próbálják negatív fényben feltüntetni, miközben egyértelmű, hogy dől belőlük az irigység.

Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Magyarországon különösen sok az irigy ember, az emberek egy része nem bírja elviselni, ha valaki szép, sikeres, jól él, és megengedheti magának a luxust. Ahelyett, hogy változtatnának a saját életükön, abban élik ki magukat, hogy másikat pocskondiáznak, és ez egy külön program náluk, ami kissé kínos.

Márpedig nagyon sok ilyen emberről tudni, akikből csak még több lett a közösségi média elterjedése óta. A hírességeknek meg kellett barátkozniuk ezzel, és ez olyasvalami, ami csak rosszabb lesz, jobb már aligha. Szomorú, mert ahelyett, hogy másokat támogatnánk, erősítenénk, ennek az ellenezőjét tesszük. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Barta Sylvia például modellkedhetne is, és az 50-es éveiben járva érte el a csúcsformáját, ami megint beszédes. Nem látszik rajta a kora, zseniális formában van, divatos, csinos, és rendkívül vonzó. Ez pedig nem kevés irigységet vált ki egyes nőkből, vagy azokból a férfiakból, akik képtelenek ilyen topnővel ismerkedni.

Sylvia nemcsak csinos és vonzó, hanem nagyon trendi is. Évszaknak megfelelően választja ki a ruháit, a kiegészítőit, akárcsak a színeket. A hosszú szárú csizmák is remekül állnak neki, sokan szeretnének fele ilyen jó formában lenni, mint ő, de hiába, mert semmit nem tesznek érte, csak magyaráznak a telefon és a gép előtt ülve.

„A hét leghidegebb és legfagyosabb éjszakájával köszönt ránk a csillagászati tavasz! Ilyenkor még a csizma is jól jöhet.” – írta Barta Sylvia a posztjában, aki ezt követően nem kevés like-ot kapott a bejegyzésér, és a hozzászólások sem maradhattak el, általában rengetegen bókolnak neki, generációtól függetlenül.