Balesetveszély miatt azonnali hatállyal visszahívja egyik termékét az Aldi

not image

Takács Petra

2020. június 25. - 14:34

Egy akkus fűnyíró és sövénynyíró esetében jelentkezhetnek problémák, ezért az Aldi jelezte, senki se használja azt a továbbiakban.

Egy akkus fűnyíró-és sövényvágó esetében jelentkezhetnek problémák, ezért az Aldi jelezte, senki se használja azt a továbbiakban.

A FERREX Akkus fűnyír és sövényvágó olló termék lehetséges balesetveszély miatt a továbbiakban nem használható, tájékoztat honlapján az Aldi.

A fent nevezetett terméket a szállító és az ALDI Magyarország Élelmiszer BT. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva, fogyasztóvédelmi okból az ország valamennyi ALDI üzletéből azonnali hatállyal visszahívja.

Nagyon ritka esetben az akkumulátor behelyezését követően a termék automatikusan beindulhat, ami balesetveszélyt eredményezhet, ezért az ALDI mindenkit arra kér, hogy a terméket a továbbiakban ne használja.

Fotó: ALDI

Az adott termék Magyarország minden ALDI üzletében elérhető volt 2020. június 18-án, ám annak értékesítését azonnal felfüggesztette a vállalat.

A megvásárolt termék bármelyik magyarországi üzletbe visszavihető, a vételárat pedig a vásárlást igazoló blokk hiányában is visszatérítik.