Augusztus 23-án debütál a Disney+ kínálatában az Ahsoka sorozat

Fotó: Disney+
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Egy picit még várnunk kell rá, de abszolút megéri!

Nyár végén érkezik a legújabb, élőszereplős Star Wars sorozat a Disney+-ra. A Rosario Dawson főszereplésével készülő, saját gyártású Star Wars: Ahsoka első része hivatalosan augusztus 23-án kerül fel a tartalomszolgáltató kínálatába, a rajongók pedig a premierdátum bejelentése mellett három képet is láthatnak a sorozatból:

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

A Disney+ legújabb, saját gyártású sorozata a Birodalom bukása után játszódik és Ahsoka Tano, az egykori Jedi lovag kalandjait követi, aki ezúttal egy, a sebezhető galaxisra leselkedő fenyegetés után nyomoz.

A cselekmény egy újabb, érdekes kiegészítése lesz a messzi-messzi galaxisban játszódó franchise-nak, amely mélyebb bepillantást enged Ahsoka saját történetébe és múltjába, valamint a Star Wars univerzumba.

Rosario Dawson mellett a főbb szerepekben feltűnik majd Natasha Liu Bordizzo (Sabine Wren), Mary Elizabeth Winstead (Hera Syndulla), Ray Stevenson (Baylan Skoll), Ivanna Sakhno (Shin Hati), Diana Lee Inosanto (Morgan Elsbeth), David Tennant (Huyang), Lars Mikkelsen (Thrawn admirális) és Eman Esfandi (Ezra Bridger).

A sorozatot Dave Filoni jegyzi, aki Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson és Carrie Beck mellett executive producerként is tevékenykedett. A Star Wars: Ahsoka kizárólag a Disney+ kínálatában lesz elérhető. A sorozat első része augusztus 23-án kerül fel a streaming platformra, amit hetente új epizód követ majd.