A Real Madrid visszatért sztárja lenyűgözte Ancelottit, végre eljött az ő ideje

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
not image

Hujber Dávid

2021. július 20. - 17:16

Carlo Ancelottit egyenesen lenyűgözi a játékos teljesítménye, hozzáállása és motivációja, ami miatt nagyon komolyan számol vele

Noha Martin Odegaard 2015 óta tagja a Real Madridnak, még mindig nem sikerült gyökeret vernie az első csapatnál. A norvégot legalább akkora csodagyereknek tartották, mint most Haalandot, aki a fiatalkora ellenére már a világ egyik legjobb játékosa.

Honfitársa 22 éves, és komoly tapasztalattal rendelkezik a kölcsönadásai miatt. Legutóbb a Premier League-ban tette le a névjegyét az Arsenalnál, ahol hamar kedvencé vált. Már Zidane távozása előtt is az volt a terv, hogy visszatér a spanyolokhoz, és megmutatja, mire képes igazán.

Odegaard készen áll az új szezonra a Real Madridnál, ám ezúttal nem fog kölcsönbe távozni, és ez nem az ő döntése, független attól, hogy mindig is a spanyol fővárosban akart játszani. Be akarja bizonyítani, hogy a klub értékes játékosa tud lenni és növelné a tétet.

Tudja, hogy ez az utolsó esélye Madridban, és ennek megfelelően készül az új szezonra. A Defensa Central egy nagyon közeli forráson keresztül megtudta, hogy Ancelottit lenyűgözte a norvég az előszezonban, és nem akar megválni tőle.

Odegaard a Rayo ellen tért vissza a kezdőcsapatban, remekül játszott, amivel ismét felhívta magára a figyelmet. Egyenesen káprázatos a teljesítménye az előszezonban, magasabb szinten mozog, mint azt eddig megszokhattuk tőle.

Fordulhatott a kocka Ronaldo ügyében, mégis távozik?

Az Arsenanál eltöltött kölcsönjátéka ideje alatt sokat tanult, mivel az angol ligában minden keményebb és gyorsabb, mint például a LaLigában, vagy máshol, ahol megfordult az évek alatt. Úgy hírlik, hogy Ancelotti nem is lehetne elégedettebb a játékossal, és a következő szezonban az egyik legfontosabb láncszeme lesz a keretnek, legalábbis ezt erősítette meg a környezete.

Zidane tavaly nyáron hívta fel Odegaardot, hogy bontsa fel a szerződését a Real Sociedaddal, mert fontos játékos lesz Madridban. Végül nem váltotta be azokat ígéreteket, ami miatt kölcsönbe került az Arsenalhoz, ám most már a helyzet.