Dollár
383,19 Ft
Euró
392,47 Ft
Font
464,06 Ft
Bitcoin
24,818 $

A Konyhafőnök: Fecónak gondjai akadtak az átváltással, Rácz Jenő feltette neki a kérdést

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. május 19. - 13:47

Kárpáti Rebeka exe kicsit elvesztett az átváltások világában, ami adott esetben végzetes tud lenni, mivel mindennek ez az alapja.

Fecó időről időre főszerepet kap a műsorban, valahogy mindig gondoskodik arról, hogy ő kerüljön a középpontba, persze nem szándékosan, csak így jön ki számára a lépés. Ez a legutóbbi adásban sem volt másképp, érdekes egy karakter, és még mindig versenyben van.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

Aki főz, az tudja, hogy az átváltások mennyire fontosak, és ha valamit elmérünk, akkor sok esetben a kukában landolhat az étel. A Konyhafőnökben is láthattunk már erre példát, és erre Fecónak is figyelnie kell.

Időről időre igen instabilan teljesít, és most már azt is tudjuk, hogy a konyhai átváltások nem tartoznak az erősségei közé. Olyannyira nem, hogy igencsak meggyűlt ezzel a baja, de Fördős Zé igyekezett neki segíteni.

Szerződést szegett az RTL Klub sztárja, egy időre leveszik a képernyőről

„Tudok számolni, tehát össze tudom számolni a dolgokat, de ez az átváltás-történet nagyon messze áll tőlem sajnos. Legyen egy mérték a konyhában, amire azt mondjuk, hogy konyhamérték, és nem kell váltogatni, hanem konyhamérték, és akkor leírjuk a dolgokat, tök egyszerű lesz, és akkor mindenki tud majd főzni.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2