Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,800 $

Drámai módon nyert Hollandia Lengyelország ellen az Európa-bajnokságon

Már maikor sokan elkönyvelték, megszületik az Európa-bajnokság első döntetlenje, Hollandia ismét betalált Lengyelország ellen.

...svg content...Fotó: EPA/ROBERT GHEMENT
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Eddig egy olyan mérkőzést sem láthattunk az Európa-bajnokságon, ami döntetlennel ért volna véget. Németország szabályosan kiütötte Skóciát, majd a magyar válogatott kikapott Svájc ellen, amit időközben átbeszélt belső szinten a csapat. Marco Rossiék magabiztosak, és Ádám Martin úgy érzi, képesek lehetnek legyőzni a németeket, hiába ők a favoritok.

Németországhoz hasonlóan a spanyolok is magabiztosan hozták a 3 pontot. A horvátok előtt is adódtak lehetőségek, de azokkal nem tudtak élni, egy érvénytelenített szépítésig jutottak. Végül Modric sem tudott csodát tenni, és a folytatásban tőle is többet várnak, mert ez egyelőre kevés tőlük. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Olaszország ugyan legyőzte Albániát, ami több mint kötelező volt, aggasztó a formájuk. Hiába fordítottak pár perc leforgása alatt, utána elzárták a gólcsapokat, és az albánok igencsak feladták nekik a leckét. Rájuk is igaz, hogy többre lesz szükség a folytatásban, ha el akarnak jutni a döntőig, ami szintén elvárás feléjük.

Vasárnap délután Lengyelország és Hollandia feszült egymásnak. Egészen elképesztő volt látni a mérkőzés előtti felvételeket, ahogyan a holland szurkolók vonultak, bármerre nézett az ember Hamburgban, narancssárga mezbe bújt rajongókat látott. Egy igazán élvezetes mérkőzésben volt részük, ami drámai módon ért véget.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

A 16. percben meglepetésre Buksa megszerezte a vezetést a lengyeleknek, de a hollandok hamar felálltak a sokkból. Sorra vezették a veszélyes támadásokat, majd jött a Liverpool sztárja, Gakpo, aki Aké passzából egyenlített. A lendület megmaradt, mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, és amikor már úgy tűnt, megszületik az Eb első döntetlenje, Weghors a 83. percben eldöntötte a 3 pont sorsát. Erre is lehetett volna válaszuk a lengyeleknek a végén, ám a szerencse nem melléjük állt, fogták is a fejüket miatta.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.