Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

A veterán Kroos okozhatja a legnagyobb problémát a magyar válogatott számára

Abszolúte a csúcson vonul vissza a Real Madrid sztárja, aki könnyen lehet, hogy Európa-bajnokságot is nyer.

...svg content...Fotó: EPA/MOHAMED MESSARA
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ancelotti, a Real Madrid edzője, akivel szemben súlyos vádakat fogalmaztak meg, azt mondta, egy telefonjába kerül Kroosnak, és ott van a keretben. A német középpályás azonban nem gondolta meg magát, az Európa-bajnokság után visszavonul, noha Madridban maradhatott volna alapemberként, de bárhol máshol is számítottak volna rá.

A skótok elleni első meccsen is bizonyította, mekkora klasszis. 102 passzából 101 volt sikeres, és ilyen statisztikai mutatóval csak kevesen rendelkeznek, pláne ennyi idősen. Kroos azonban más szint, és Nagelsmann szövetségi kapitány nagyon hálás azért, hogy igent mondott a szereplésre a kulcsjátékosa, aki nélkül aligha nyertek volna 5-1-re. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

„Ő is nagyon fontos, mint mindenki más. Nagyon tapasztalt és nyugodt. A csapat nagyon hangos volt a meccs előtt, addig ő néhány halk szót szólt, amik nagyon erősen hatottak.” – idézte a németek szövetségi kapitányát az ESPN a meccset követően, még mielőtt Magyarországot fogadnák, akik Svájc ellen kezdenek.

Kroos más szint

„Része a csoportnak, de a tapasztalat az, amitől ő más. A rekordok, amiket birtokol, egyesek számára problémát okozna, hogy mindezt feldolgozzák, addig ő nem arrogáns, nagyon fontos a csapat számára, ő maga a nyugalom. Ugyanakkor minden sikere és státusza ellenére a csoport tagjaként tekintünk rá.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Nemcsak Kroos nyújtott jó teljesítményt, hanem többek között Musiala és Wirtz, akik kapcsán az edző azt mondta, nem akar igazán kiemelni senkit, de számára is izgalmas látni azt, ahogyan egyesek válogatottak lettek. „Különböző utak, egyediek, de ami összeköt bennünket, az az, hogy egy csoporthoz tartozunk, és megtanulták megvédeni a csoporton belül lévőket.”

„Szóval nem akarok egyénekről beszélni… A csapat, a csoport megnyerte a meccset, és reményeim szerint Németország most még jobban hisz bennünk, mint korábban.” – utalt ezzel a korábbi kritikákra, amiket a válogatott kapott.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.