Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,975 $

Egészen elképesztő holland szurkolói tömeget vettek videóra az Európa-bajnokságon

Nehéz szavakat találni a holland szurkolókra, akik bármelyik másik táborral felveszik a versenyt, ismét kitettek magukért.

...svg content...Fotó: EPA/VINCENT JANNINK
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A magyar szurkolók is ott vannak a világ legjobbjai között, emiatt is volt sajnálatos a Svájc ellen látott első félidő, amit sokan értékelni sem tudtak, annyira gyenge volt. Szoboszlai Dominik nemrég az Instagram oldalán keresztül is üzent, nem sokkal azután, hogy Marco Rossi a németek elleni meccsről beszélt.

Ma sem maradunk meccsek nélkül az Európa-bajnokságon, az este folyamán az angolok is pályára lépnek, míg délután Hollandia Lengyelországgal csap össze. Nem kell magyarázni azt a tömeget, amit videóra vettek a holland szurkolótáborról, egészen elképesztő és lenyűgöző látvány, egyúttal félelmetes is. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

A Forma-1-ben hasonló módon tesznek ki magukért Max Verstappen miatt, de ha futballról van szó, még inkább emelik a tétet. Sokat várnak a csapattól a tornán, bár nem lesz könnyű dolguk, mert több olyan csapat is, van, akik eljuthatnak a döntőig.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.

Miért négyévente rendezik meg az olimpiát?

Az ókori görög hagyományoktól a modern kori megújulásig ívelő út magyarázza az olimpiai játékok négyévenkénti rendezésének gyakorlatát.