Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Anglia is pályára lép vasárnap az Európa-bajnokságon, félelmetes a támadósoruk

Természetesen az angolok meccsét is élőben adja a televízió, ami egy igen érdekes találkozónak ígérkezik.

...svg content...Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A magyar válogatottat az egyik meglepetéscsapatnak gondolják az Európa-bajnokságon. Ugyan Svájc ellen nem jött ki a lépés, Marco Rossi szövetségi kapitány is rámutatott arra, hogy hiba lenne leírni őket, még a németek ellen is. Nagy csata várható Németországgal szemben, hiába kezdtek be a házigazdák.

A spanyolok szintén bekezdtek, amit a horvátok bántak, mert még csak gólt sem rúgtak, legalábbis szabályosat biztosan nem. Spanyolország szintén ott van a favoritok között, és ennek megfelelően üzentek, bár rájuk is várnak még nagyobb kihívások, semmit sem bízhatnak a véletlenre. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Az olaszok különösen, mivel ugyan legyőzték Albániát, egyrészt fordítaniuk kellett, másrészt nem lehetett azt a fajta erőt látni tőlük, mint Németországtól és Spanyolországtól. Rájuk is igaz, hogy növelniük kell a tétet, mert az albánok messze nem azok az ellenfelek, akik esélyesek lehetnek a végső győzelemre.

Anglia viszont már annál inkább, rendkívül nagy rajtuk a nyomás, miután egy olyan kerettel rendelkeznek, ami bombaerős. Már önmagában az félelmetes, hogy Kane, Foden és Bellingham együtt fogja támadni a kaput, kiegészülve a szintén nagy formában játszó Sakával, míg Rice és Trent-Alexander Arnold a középpályát fogja szervezni.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

A védelemre sem lehet panasz Trippier, Guehi, Stones és Walker személyében, addig a kaput Pickford védi. Az M4 Sport 21 órától közvetíti élőben az eseményeket, remek mérkőzésnek ígérkezik ez Szerbia ellen, akiknek nem ezt a meccset kellene hozniuk, hanem a dánt és a szlovént, ahol várhatóan több keresnivalójuk lesz.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.