Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Nagy rangadót rendeznek vasárnap délután az Európa-bajnokságon

Azok, akik egy igazán jó mérkőzésre vágynak, semmiképpen nem hagyják ki a Lengyelország-Hollandia mérkőzést az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: EPA/Leszek Szymanski
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre többen lépnek pályára az Európa-bajnokságon, és többen meggyőző teljesítményt nyújtottak. A németek igen erősen kezdtek, amivel mindenki másnak is üzentek, nemcsak a magyaroknak és a svájciaknak, akik szombaton feszültek egymásnak. 3-1-re kapott ki a válogatottunk, ami után Marco Rossi azt mondta, az első félidőben lefociztak bennünket.

A folytatás is hozott izgalmakat, látványosabb jelenteket, bár azt nem lehet mondani, hogy veszélyben lett volna a spanyolok győzelme, mert távolról sem. Magabiztosan győzték le a horvátokat, és egyelőre egyetlen döntetlen sem született az Európa-bajnokságon, ami furcsának tűnhet. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Albánia sem tudta meglepni Olaszországot, hiába a korai gól. Az olaszok is hozták a kötelezőt, bár ők már nem voltak annyira meggyőzőek, mint a németek és a spanyolok, akiket a fő esélyesek között tartanak számon. Franciaország és Anglia lehet még az a csapat, akiknek lehet keresnivalójuk a döntőben, de addig hosszú az út.

Ma délután 15 órától ismét érdemes lesz az M4 Sportra kapcsolni, ugyanis rangadót rendeznek a kontinenstornán. Lengyelország és Hollandia fog megküzdeni egymással D-csoportban, ahol még Ausztria és Franciaország szerepel. Már ez a meccs is sok mindenről dönthet, és annyira leírják a lengyeleket a hollandok ellen, hogy talán ez lesz az első meglepetés az Eb-n.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.