Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,668 $

Videón Spanyolország gálája a horvátok ellen az Európa-bajnokságról

Meggyőző győzelmet aratott Spanyolország Horvátország ellen az Európa-bajnokság második játéknapján Németországban.

...svg content...Fotó: EPA/ABEDIN TAHERKENAREH
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar válogatott vereséggel rajtolt az Európa-bajnokságon, ugyanakkor Marco Rossi szövetségi kapitány is jelezte, nem szabad leírni őket, és még mindig van két mérkőzés, amiken 6 pontot lehet szerezni. Ennek megfelelően futnak majd neki a kihívásoknak, legközelebb Németország ellen.

Szoboszlai Dominik szintén hisz a továbbjutásban, hiába nehéz most a helyzetük, mivel Svájc ellen még csak pontot sem gyűjtöttek. Ha a németeket sem sikerül legyőzni, onnan még nehezebb lesz, és az sem mellékes, mit játszik egymással Svájc és Skócia.- Hamarosan erre a kérdésre is választ kapunk, mivel napokon belül mind a négy csapat újra pályára lép. Soron kívül Hiába az átoltottság, egyre nő a szamárköhögéses esetek száma

Spanyolország és Horvátország szintén egymásnak feszült, amiben nem volt köszönet a spanyolok részéről. Meglehetősen simán hozták a 3 pontot, és maximálisan megérdemelték a győzelmet. Horvátország csalódást okozott, és arra nem sokan számítottak, hogy az első félidőben szerzett gólok után nem lesz több.

Horvátország előtt is akadtak helyzetek, de a kihagyott büntető szintén sokba került. Yamal, a spanyol válogatott 16 éves játékosa ismét nagyot ment, rendkívül közel állt ahhoz, hogy betaláljon, de egy gólpasszt így is sikerült kiosztani. A mérkőzés összefoglaló videóját erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.