Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,986 $

Újabb partifelvételek jelentek meg a Manchester City bajnoki ünnepléséről (videó)

A Manchester City semmit nem bízott a véletlenre, méltó módon ünnepelte meg az újabb angol bajnoki címét.

...svg content...Fotó: EPA/ASH ALLEN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Guardiola Klopp távozásáról sem feledkezett meg, könnyes szemekkel búcsúzott a legendás német edzőtől, és reméli, egy nap visszatér. A Manchester City közben sorozatban negyedszer is behúzta a címet, ami ezelőtt egy angol csapatnak sem sikerült, így ismét történelmet írtak, és nem is akármilyet.

Arteta tudta jól, hol ment el a bajnokság, de erről csak most beszélt, hogy már biztos az újabb elvesztett cím. A második hely is szép eredmény, de ez így több mint fájdalmas, pláne 20 év szünetet követően. A Citynél emiatt nagy volt az ünneplés, hatalmas bulit rendeztek a sztárok az öltözőben. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Egy házzal arrébb pedig Klopp táncolgatott a színpadon a búcsúbuliján. Alább azokat az új felvételeket láthatjuk, amik a City bajnoki ünnepléséről készültek, és ne feledjük, vár még rájuk egy meccs, ugyanis FA-kupadöntőt rendeznek, aminek a másik résztvevője a Manchester United lesz, akárcsak korábban.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.