Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
366,87 Ft
Euró
394,60 Ft
Font
464,31 Ft
Bitcoin
63,241 $

Videóra vették Klopp utolsó öltözői beszédét, Szoboszlai is ott ült (videó)

Jürgen Klopp nagyon megható szavakat fogalmazott meg az öltözőben a megnyert utolsó mérkőzést követően, többek között Szoboszlai Dominik társaságában.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az angol bajnokság utolsó fordulója is lezajlott, ami egyúttal azt is jelentette, hogy a Manchester City újra bajnok lett. Négy egymást követő alkalommal ért fel a csúcsra Guardiola csapata, aki könnyes szemekkel köszönt el Klopptól, nagyon sokat jelentett számára a riválisa, aki által csak jobb edzővé vált.

A City ezzel történelmet írt, mert soha ezelőtt egy angol csapatnak sem sikerült négy egymást követő alkalommal bajnoki címet nyernie, még a Manchester Unitednek sem. Az Arsenal már tavaly megállíthatta volna a címvédőt, de ahogyan akkor sem, most sem jártak sikerrel, és az utolsó fordulóban vesztettek. Soron kívül Kábító gumicukor miatt került kórházba 31 külföldi Budapesten, többek állapota súlyos

Klopp csapata szintén megnyerte az utolsó meccsét vasárnap, ami nem erről, hanem sokkal inkább a német legenda búcsújáról szólt. Az angolok úgy döntöttek, megosztják azokat a felvételeket, amiken Klopp beszéde hallható és látható az öltözőben a mérkőzés lefújását követően. Többen magukba zuhantak, nehéz lesz az edzőjük nélkül dolgozni, láthatóan Szoboszlai Dominik is hatása alatt volt a történteknek.

Lázár János szerint csődöt fog jelenteni a Karácsony Gergely vezette Budapest

Lázár János úgy látja, Karácsony Gergely vezetésével Budapest csődbe fog menni, ami egy igen súlyos helyzetet teremthet.