Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Videón a Tottenham drámai bukása a Wolverhampton ellen

A Wolverhampton olyasvalamit vitt véghez, ami több mint fájdalmas volt a Tottenham-nek, melynek edzője nemrég még a hónap menedzsere volt.

...svg content...Fotó: EPA/VINCE MIGNOTT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ebben a hónapban biztosan nem lesz az, miután már két egymást követő vereséget is elszenvedtek, noha azelőtt veretlenek voltak. Sokáig nem vezették a bajnokságot, és egyértelműen gödörben vannak.

A Manchester United viszont még nagyon gyenge játékkal is képes hozni a meccseit, aminek köszönhetően máris pár pontra megközelítette a Spurst. A legtöbbet az Arsenal profitált ebből, de hamarosan a Liverpool és a Manchester City is így tehet. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

Kiszámíthatatlan az angol bajnokság, amit a Newcaslte veresége is jól mutat, akik nemrég még az Arsenalt is legyőzték. Más kérdés, milyen góllal, de a 3 pont hozzájuk került, és ez a legfontosabb.

A Tottenham a Wolverhampton otthonába látogatott, és noha az utolsó percek előtt még vezettek, két nagyon gyors góllal kikaptak. A Spurs edzője sem akart hinni a szemeinek, nem is nagyon tudott mit mondani.

Sarabia szépített, majd röviddel ezután már Lemina góljának örülhetett a csapat. Óriási sokk ült ki a Tottenham játékosainak arcára, miközben a legendájuk, Kane a Bayern Münchennél újabb rekordot döntött a góljaival.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.