Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,30 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
458,44 Ft
Bitcoin
63,868 $

Videó: így fogadta a Copa América-győztes Messit odahaza a családja és a szomszédok

Mindenki rendkívül izgatott volt Lionel Messi hazatérése miatt, aki újdonsült Copa América-győztesként térhetett vissza.

Fotó: Instagram/Leo Messi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Könnyen lehet, hogy ez volt Messi utolsó esélye a nagy kontinenstorna megnyerésére, mert már ő sem lesz fiatalabb. Az utolsó utáni pillanatokban sikerült elhódítania a Copa Américát, ráadásul Brazília ellen, így még édesebb a győzelem.

Szép jeleneteket láthattunk a mérkőzést követően Neymar és Messi között, a brazil őszintén gratulált a csapattársának, aki már a pályán videotelefonált a családjával, akik szintén sírhattak a boldogságtól, a nagy örömtől.

A csapattársak gyorsan megröptették a csapatkapitányt, magasra dobálták örülés közben. Nagy volt a hangulat, az öltözőben is, ahol természetesen a pezsgők is előkerültek. A Barcelona legendája elmondta, megkönnyebbült, és egy hihetetlen sorozatot szakított meg 34 évesen.

Soha nem láthattuk még így Messit, aki a hírek szerint a következő héten hosszabbíthat a Camp Nou-ban, miután minden pénzügyi probléma elhárult. Most azonban csak az érdekelhette, hogy újra láthassa a családját, és velük ünnepelhessen.

Lapozó: 1 2