Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,359 $

150 rendőr kereste a Gyöngyösön eltűnt építési vállalkozót, holtan találták meg

Fotó: police.hu

Bense Róbert

2022. szeptember 20. - 00:48

A férfi felesége még szeptember 2-án tett bejelentést a rendőrségen.

Az asszony azzal hívta a hatóságokat, hogy órák óta nem tudja elérni a férjét. A rendőrség elrendelte a férfi körözését, másnap pedig megtalálták az autóját egy gyöngyösi építkezésnél lévő parkolóban – írta a police.hu.

Soron kívül F1 2022: összefoglaló videó a Szingapúri Nagydíj időmérő edzéséről

Arra azonban semmi nem utalt, hogy a férfi önszántából vált elérhetetlenné, ezért már a helyszínen drónokkal és kutyákkal kezdték el keresni az eltűnt személyt a jármű közelében. Később a közeli tavat és környékét 150 rendőrrel fésülték át.

A férfivel dolgozó személyeket is felkeresték, a nyomozás pedig egyre kiterjedtebb lett, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda valamint a Budapesti és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságok bűnügyi szakemberei is bekapcsolódtak.

A nyomozás során egy testvérpárra terelődött a gyanú, akik egymásnak ellentmondásos vallomásokat tettek. Végül szeptember 14-én az általuk használt autót is átvizsgálták, melyben megtalálták az eltűnt férfi holttestét.

A 23 éves áldozat meggyilkolásával T. György gyöngyöshalászi és T. Sándor abasári lakosokat gyanúsítják, a feltételezett elkövetőket még aznap elfogták. Később beismerő vallomást tettek, ezt követően pedig elrendelték a letartóztatásukat.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.