Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,612 $

Zámbó Krisztián extra elegánsan sétált be, Zsuzska őrületesen vonzó volt (videó)

Zámbó Krisztián és kedvese, Takács Zsuzska is ott voltak a győri eseményen, ahol nem egy híresség tette tiszteletét.

Fotó: Instagram/Zámbó Krisztián
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A sztárok világa mindig is részben a divatról szólt, és ez manapság minden eddiginél jobban érezhető. Sokan azonban továbbra sem értik ennek a fontosságát, mert ha igényesek vagyunk saját magunkra, messze jobban tudunk érvényesülni az életben. Új kapuk nyílnak meg egy igazán divatos, elegáns és trendi nő, férfi előtt.

Sokakban ott az érzés, amikor az utcán sétálva szinte mindenki megbámul bennünket, mert elegánsan, igényesen vagyunk felöltözve. Ez már önmagában plusz motivációt ad, és növeli az önbizalmat. Egy munka is múlhat azon, hogyan jelenünk meg, mert nem egy munkáltató figyeli ezt, hiszen azok, akik extrán igényesek magukra, általában a munkájukra is azok. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Itt minden összefügg mindennel, és láthatjuk, hogy a hírességek is magas szintre helyezik ezt. Ördög Nóri a szokásosnál is vonzóbb volt, egy mélyen dekoltált ruhával köszönt be, amivel sokak dicséretét kivívta. Mikes Anna sem panaszkodhat, élet egyik legjobb formájában van, így Krausz Gábor még szerencsésebbnek érezheti magát.

Szandi szintén szereti az elegáns ruhákat, amik jól passzolnak hozzá. Igen, nincs nehéz dolga, hiszen nem túlzást azt mondani, hogy tökéletesen néz ki. Nem kevés munkája van ebben, napi szinten tesz érte. A mindennapi sport erősen kifizetődik, ám még mindig sokan vannak, akik inkább feladják, vagy bele sem kezdenek.

Zámbó Krisztián nem akarja feladni, életmódot váltott, edzésekre jár, és igyekszik megszabadulni a plusz kilóktól. Takács Zsuzska, élete szerelme jó példa lehet számára, akit az egyik legvonzóbb hírességnek tartanak. Legutóbb is együtt jelentek meg egy nagy eseményen, amiről a tartalmakat erre a linkre kattintva nézhetitek meg, mindketten nagyon csinosak voltak.