Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,80 Ft
Euró
390,74 Ft
Font
464,18 Ft
Bitcoin
63,952 $

Zalatnay Sarolta reagált Molnár Anikó mellműtétjére, óvatosságra intette

Elmondása szerint egykor ő is szerette a hatalmas kebleit, de később teherré vált számára, egyre több problémát okozott, így biztos benne, hogy Anikó is ezt fogja érezni pár év múlva.

...svg content...Fotó: Zalatnay Sarolta táncdalénekes a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. Fotó: MTVA/Zih Zsolt
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Molnár Anikó május végén nyilatkozott arról, hogy négy év után nagyobb mellimplantátumra cseréli a jelenlegit. Elmondása szerint az inzulinrezisztenciája miatt sok változáson ment át a teste, ami a bőrét is megviselte, ezért döntött a beavatkozás mellett.

Az egykori Nagy Ő választása a 650 köbcentis méretű implantátumokra esett, a műtét pedig jól sikerült, bár jelenleg még a lábadozás időszakában van. Állítása szerint izgatottan várja, hogy begyógyuljanak a sebei és a világ előtt is megmutathassa a végeredményt, amivel igazán elégedett – írta a Blikk. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

Zalatnay Sarolta is osztozik a modell örömében, de közben óvatosságra intette, hiszen megvannak a saját tapasztalatai ezen a téren. Az énekesnő a 2000-es évek elején a létező egyik legnagyobb implantátumot, az 570-es méretet tetette be, ezzel ő volt az első az országban, aki ezt bevállalta.

„Annak idején én is úgy éreztem, hogy nagy méretű implantátumot szeretnék, mert azt láttam esztétikusnak, és bár jó ideig valóban jól is funkcionált, mi több baromi jól nézett ki, de egy ponton túl teherré vált, pont a mérete miatt”

– nyilatkozta a Ripostnak.

Hozzátette, a beültetés után néhány évvel egyre több egészségügyi problémája lett, például a gerince és a háta is fájni kezdett, így végül kénytelen volt kisebb méretet választani. Véleménye szerint egy ekkora implantátumnál egész egyszerűen elkerülhetetlen, hogy az idő múlásával ne okozzon hátfájást a viselőjének, így biztos benne, hogy Anikó is be fogja ezt látni később.

Megágyaztak a demokraták Biden visszalépésének?

Az Egyesült Államok Demokrata Pártja váratlan lépésre szánta el magát Joe Biden hivatalos elnökjelölti státuszával kapcsolatban.