Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Visszatérhet a Manchester City nagy hiányzója, már szerepel Guardiola keretében

Kevin de Bruyne hiánya egyre fájóbb a City számára.

Isztambul, 2023. június 10. A manchesteri Kevin De Bruyne a csapata gyõzelmét ünnepli a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntõjében játszott Manchester City-Internazionale mérkõzés végén az isztambuli Atatürk Olimpiai Stadionban 2023. június 10-én. MTI/EPA/Martin Divisek
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Habár Pep Guardiola az Aston Villa elleni vereség előtt még optimistán nyilatkozva azt mondta, hogy az idény végén megvédik bajnoki címüket, mostanra már hat pontra nőtt a hátrányuk, és négy mérkőzés óta nem tudtak nyerni a Premier League-ben.

A Manchester City problémáit tetézi Kevin de Bruyne hiánya is, a rutinos belga ugyanis augusztusban súlyos sérülést szenvedett, visszatérésére pedig csak a következő hetekben lehet számítani – írja az ESPN. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

A 32 éves belga játékos a december 12-én kezdődő klubvilágbajnokságon már ott lesz a City keretében, azt ugyanakkor még nem lehet biztosra venni, hogy pályára is lép a tornán, melyen december 19-én játszik először Guardiola együttese.

De Bruyne nemrégiben azt nyilatkozta combhajlító sérülése kapcsán, hogy a felépülése jó ütemben halad, ám akkor még úgy vélekedett, hogy csak januárban láthatjuk újra a pályán. Ettől függetlenül a szaúdi tornán már valószínűleg együtt tréningezik a csapattal.

Korábban olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint a szaúdi és az amerikai klubok is élénk érdeklődést mutatnak iránta, és várhatóan nem hosszabbít vele a Manchester City, ahol 2025 nyaráig él a szerződése.