Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Van Dijk vállalja a felelősséget a Liverpool Arsenal elleni vereségéért

A hátvéd kijelentette, vállalja a felelősséget a kellemetlen vereségért.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Liverpool kapitánya elismerte, hibázott az Arsenal elleni mérkőzésen, hangsúlyozva, hogy ez „sokba került a csapatnak”, mivel a végeredmény 3-1 lett az Arsenal javára. A holland úgy fogalmazott, A „2-1-ért teljes felelősséget vállalok, de ez egy nagy fordulópont a játékban”, kiemelve, hogy „jobban kellett volna csinálnom, jobb döntést kellett volna hoznom”.

Virgil van Dijk ugyanakkor rámutatott, „ilyen dolgok nem túl sokszor fordulnak elő a pályafutásom során, és ez egy kemény dolog, de ki fogom heverni, mert tanulni fogok a nem jól sikerült dolgokból”. Azt is megjegyezte, hogy a szünet után kifejezetten jól teljesített a csapat, és voltak is lehetőségeik, de „a hangulat egyre feszültebbé vált”. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Később Jürgen Klopp is megszólalt és maximálisan egyetértett kapitánya értékelésével, s ő is kifejezte csalódottságát. Klopp a játékvezetés kapcsán is megfogalmazott pár kritikát, kiemelve, hogy Ibrahima Konatén kívül több másik játékost is elő kellett volna venni, csak épp az Arsenal csapatából.