Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

A törökök edzője elmondta, mit gondol Szoboszlaiék teljesítményéről

Vincenzo Montella, Törökország válogatottjának edzője úgy érzi, sok helyzetet hagytak ki, és végül egy szerencsétlen szituáció után kaptak gólt.

Fotó: A győztes magyar válogatott játékosai köszöntik a szurkolókat a Magyarország - Törökország barátságos labdarúgó-mérkőzés után a Puskás Arénában 2024. március 22-én. A magyar válogatott 1-0-ra győzött. MTI/Illyés Tibor
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marco Rossi egy igazán erős és hajtós magyar válogatottat küldött fel a pályára péntek este Törökország ellen a Puskás Arénában. A felkészülési meccsen Dárdai Márton is lehetőséget kapott, ami az első meccse volt a magyar válogatott színeiben. A Hertha játékosa korábban a korosztályos német válogatottakban szerepelt, majd úgy döntött, Magyarországot választja.

Rossi szövetségi kapitány jó véleménnyel van a fiatal védőről, aki ügyesen állt be, és hozta a kötelezőt. Gulácsi pedig úgy tért vissza, mintha távol sem lett volna másfél évig a sérülése miatt, abszolúte topteljesítményt nyújtott, és nagyban neki köszönhető, hogy a törökök még csak gólt sem szereztek.

Szoboszlai Dominik büntetője döntötte el a kérdést, és bár Schäfer is betalált, les miatt elvették a gólját. Vincenzo Montella, a török válogatott szövetségi kapitánya azzal semmiképpen nem volt elégedett, hogy sok helyzetet hagytak ki. Szerinte a magyar csapatnak sokkal kevesebb lehetősége volt, mint a korábbi meccseiken.

„A magyaroknak sokkal kevesebb lehetőségük volt, mint a korábbi találkozóikon. Jó iramú, fontos és hasznos meccs volt, amelyen strukturálisan jobban futballoztunk, mint az előző találkozónkon. Az eredményt az döntötte el, hogy szerencsétlen szituációban az ellenfél 11-est kapott. Mi ugyan sok helyzetet kihagytunk, de a legfontosabb, hogy sokat is teremtettünk” – idézte Montellát az MTI.

Liner/MTI