Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Ezzel a góllal nyert a 87. percben a Real Madrid ősi riválisa

Az Atletico Madrid a 87. percben szerezte meg a győztes találatot, amivel megelőzték a Bilbaót, akik nemrég a Real Madridtól kaptak ki.

Fotó: EPA/MATTEO BAZZI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy túlzottan izgalmas lenne a LaLiga bajnoki harca, mert a Real Madrid a legutóbbi győzelmével már 75 pontos, és még mindig csak egy vereség áll a nevük mellett. A Barcelona ugyan hozta a kötelezőt, és ideiglenesen 5 pontra csökkentette a hátrányát, ez csak egy pillanatnyi állapot volt.

A Girona pedig azért küzd, hogy legalább a Bajnokok Ligája indulás meglegyen nekik a következő szezonban. 65 pontot gyűjtöttek eddig, és egyelőre nyugodtak lehetnek, mert a Bilbao a vereségével maradt 56 pontos, míg az Atletico visszavette a 4. helyét, ami még Bajnokok Ligája indulást ér. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Nem volt egyszerű a hétfő estéjük, miután Villarreal odahaza játszhatott. Ugyan Witsel a 9. percben megszerezte a vezetést egy látványos fejessel, a Villarreal válaszolt erre. Az 50. percben egyenlítettek ki, és ezzel minden kezdődhetett elölről. Amikor már mindeni azt hitte, itt a vége, és a madridiak megint pontokat buknak, Niguez egy okos lövéssel a 87. percben eldöntötte a 3 pont sorsát.