Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

Videón a Real Madrid két parádés gólja a Bilbao ellen a Barcelona üzenete után

A Real Madrid két gólt lőtt a Bilbaónak vasárnap este, a második találat különösen szépre sikeredett.

Fotó: EPA/Chema Moya
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona ugyan győzelemmel üzent a Real Madridnak, nem sokági volt közöttük 5 pont a különbség. Joggal bízhatott abban a katalán alakulat, hogy esetleg döntetlenre jó lehet a Bilbao, mert nincsenek rossz formában. Végül csalódniuk kellett, mert a vendégek sem tudtak mit kezdeni Ancelotti csapatával.

Ez egy olyan este volt, amit nagyobb különbséggel is hozhatott volna a madridi alakulat, ám többek között a kapufa is kifogott rajtuk vagy épp a kapus védet nagyot. Ettől függetlenül elégedettek lehetnek, mert a mutatott játék jó volt, és a győzelemmel már 8 pontra nőtt az előnyük a Barcelona előtt. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Nem lehet azt mondani, hogy Ancelotti csapata egy sztárra épülne, mint korábban Ronaldo esetében. Most épp Rodrygo szállította a klasszis teljesítményt, aki két látványos góllal növelte az értékét. Az első találatra is sokan felkapták a fejüket, majd a második egyenesen klasszis volt, nagyon érezte a kaput a Real sztárja.

A Bilbao pedig asszisztált ehhez, nem volt reális esélyük arra, hogy megnyerjék a mérkőzést, noha előzetesen úgy számoltak, meglepetést okozhatnak. A Real Madrid lassan eldönti a cím sorsát, addig a Barcelona az utolsó pillanatokig küzdeni fog, nem akarják feladni, és Xaviék igen jó formát mutatnak mostanában.